De Creating Insights University (CIU) is het opleidingsinstituut voor professionals: hoger opgeleiden die zich willen blijven ontwikkelen binnen het financiële vakgebied. Lifelong Learning staat bij ons centraal. Het verhoogt de effectiviteit van inzet, het plezier in werk, de toegevoegde waarde bij de klant en de employability van finance professionals.

Wie de banen van 2030 goed analyseert, concludeert waarschijnlijk meteen dat IT de toekomst heeft. Dit vraagt van organisaties en mensen om continu in te spelen op de expertise die in de toekomst nodig is. De CIU heeft hierin een verbindende rol. Aan de CIU zijn professoren en opleidingsinstituten verbonden die je hierop voorbereiden. Kennisdeling staat centraal.

Kennis & Skills voor de Future Financial

De CIU biedt een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen gericht op de Future Financial. We organiseren kennissessies binnen onze vakgebieden, zoals Future Financial, IFRS update, Transfer Pricing, Privacy Audit en Cyberterrorisme. Op deze manier houden we professionals en ons netwerk op de hoogte van trends en ontwikkelingen en bevorderen we de arbeidsmobiliteit van de deelnemers.
Ook kun je via ons werken aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat je beschikt over de vaardigheden die nodig zijn bij de uitoefening van je functie. Denk aan adviesvaardigheden & overtuigen, effectieve communicatie en projectmanagement.

Neem contact op

Heeft u een vraag aan de CIU, maak dan gebruik van ons contactformulier. Binnen 1 werkdag ontvangt u een reactie.