Incompany aanbod

Naast het uitgebreide aanbod van individuele trainingen en opleidingen, biedt CIU ook op maat gemaakte trainingen en leertrajecten. Voor een optimaal resultaat stemmen wij het traject af op uw specifieke ontwikkelbehoefte en probleemstellingen. Wij denken actief mee met de opdrachtgever om het beste leerresultaat te bereiken en hebben daarbij altijd kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij garanderen dat de ingezette docenten, casussen en gebruikte lesmaterialen aansluiten bij uw ontwikkelingsdoelen en het niveau van de deelnemers.

 

Wat onderscheidt de CIU?

Bij het aanbieden van maatwerk onderscheidt de CIU zich door haar nadruk op persoonlijke aandacht en praktijkgerichtheid. Ons doel is dat deelnemers startklaar zijn om de opgedane kennis direct te kunnen toepassen in de praktijk. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat het traject de deelnemers inspireert: wij geloven erin dat een traject maximale output oplevert als de deelnemers zich uitgedaagd en aangesproken voelen.

 

De voordelen

  • Volledig afgestemd op uw ontwikkelbehoefte, organisatie en praktijk.
  • Een hele afdeling of team tegelijkertijd op het hetzelfde niveau.
  • De planning, locatie en tijden aangepast aan uw voorkeur.
  • De trainingen worden gegeven door inspirerende docenten met veel ervaring.
  • Continue begeleiding tijdens het gehele traject.
  • De incompany trainingen zijn PE gecertificeerd volgens de richtlijnen van de NBA.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Neem voor vragen, een vrijblijvend oriënterend gesprek of een offerte contact op met Hilde Cadenau. Zij staat u graag te woord om de mogelijkheden voor uw organisatie te verkennen.

 

H.M. (Hilde) Cadenau

Programma Directeur

+31 (06) 31 68 26 89
hilde@ciu.nl

Voorbeelden van recente Incompany trainingen en trajecten

Design Thinking, een innovatietechniek voor het ontwerpen van nieuwe producten, diensten, oplossingen en systemen, vergroot het aanpassingsvermogen en de innovatiekracht binnen organisaties. Voor een bekend internationaal auto lease bedrijf hebben wij de training toegesneden op de interne HR afdeling, met als resultaat een kennis van de techniek maar ook concrete aanbevelingen en oplossingen voor de organisatie.

Op maat gemaakte leergang “Van Financial naar Business Control” voor een grote Hoger Onderwijs instelling. De leergang legt zich in 4 sessies toe op de veranderende rol van de controller naar een volwaardige business partner. De leergang combineert theorie met de dagelijkse praktijk en actuele situatie van de organisatie zelf en wordt gegeven door een expert op het gebied van Business Control.

Op maat gemaakte Engelstalige training Blockchain voor een bekend internationaal bouwmaterialenbedrijf. De meerdelige training focust zich op het fenomeen Blockchain zelf, maar vooral op de praktische bruikbaarheid en toepassing ervan in de organisatie. De training wordt gegeven door een expert op het gebied van Blockchain ontwikkeling en implementatie.

Een custom made leergang Management skills voor de HR afdeling van een middelgrote organisatie in de kinderopvang. Deze veelzijdige leergang bestaat uit een gevarieerd pakket modules, waaronder leiderschapsvaardigheden, strategisch en commercieel inzicht en organisatiesensitiviteit.

Neem contact op

Heeft u een vraag aan de CIU, maak dan gebruik van ons contactformulier. Binnen 1 werkdag ontvangt u een reactie.